Online consult met medium Vincent Blom

Zondag 1 november van 10:00 - 11:15 uur

Vincent brengt troost en heling via zijn gids Gazoef.

Vincent Blom is hooggevoelig en paranormaal begaafd. Hij kan met zijn gids “’Gazoef’’genaamd communiceren d.m.v. zijn paranormale gaven van; helderhorend, helderziend en heldervoelend.

Toen Vincent 3 maanden oud was, kreeg hij een hersenvliesontsteking en is daardoor doof geworden. Hij kan wel communiceren met mensen die horen.

Tijdens een reading brengen mijn gids Gazoef en ik, op verzoek, een verbinding tot stand met een overleden of levende dierbare. Ik vertaal wat deze dierbare via dit contact aan mij aanreikt in woorden en vraag of er een belangrijke boodschap is. Gazoef biedt tijdens de consulten troost. Zo kunnen we helpen om verdriet te verzachten en meer duidelijkheid te geven. Bij een persoonlijke reading geeft Gazoef de goede weg aan voor de toekomst. In werk, in liefde en in gezondheid.

Een reading is dus het ontvangen van gewaarwordingen, met de hulp van een gids, over mensen, zoals bijvoorbeeld overleden dierbaren.

Tijdens deze sessie zal Vincent - desgewenst - een aantal demonstraties geven van zijn kunnen.
Je kunt het evenement bijwonen door 10 euro te betalen via de link. U krijgt dan zaterdag of zondag een email met de zoom link en evt aanwijzingen. Leuk om je daar te treffen !


Wilt u meer weten over Vincent Blom, neem gerust een kijkje op zijn website: www.vincentblom.comDatum

Zondag 1 november 2020

Tijd

10:00 - 11:15 uur

Deelnemers

Maximaal 20

Prijs

€ 10,-

© 2020 Gelucsmomenten