Direct ontspannen en minder stress ervaren via je eigen ademhaling

Dinsdag avond 25 mei van 19:30 - 20:45 uur

Niet zweverig. Wel praktisch.

Schrijf je in en doe mee.

Ademen hoe en wat:

We krijgen allemaal wel shit op onze bordjes tijdens het leven. En vaak realiseren we ons niet dat we dat meedragen. Het zet zich vast in je lichaam. Diep weggestopt op plaatsen, waarvan je hoopt dat het niet meer boven komt. 

Maar dat doet het wel. 

Op de meest ongelegen momenten. Op manieren waar je niet blij van wordt. Omdat het jou afhoudt van ontspanning en voldoening in je leven. Omdat het een schaduw legt over je gezondheid, je levenslust en je gevoel van geluk. Misschien zelfs wel een veel te grote schaduw. 

Wat als ik je vertel dat je die negatieve stress met ademen kunt opruimen? 

Over Jacomijn Kruisbrink 

Ik ben opgeleid als coach en trainer. Ondernemer met een eigen bedrijf. En tegelijk ben ik een vrouw van 52 jaar, alleenstaand en moeder van 2 heerlijke pubers. Mijn leven heeft tot nu toe een aantal diepe dalen en mooie toppen gekend. Zo heb ik in mijn leven een aantal keren een groots en pijnlijk verlies voor mijn kiezen gekregen. Afscheid van grote liefdes moeten nemen, het loslaten van een toekomstdroom, dierbare mensen die overleden zijn. Zulke ervaringen zijn heftig. Als je er midden in zit, lijkt het alsof er geen eind aan komt. Of je erin opgeleid bent of niet. Je zit in de overleef-modus en je bent op zoek naar manieren om je leven, en vooral je gevoel en je emotie weer onder controle te krijgen. 

www.jacomijnkruisbrink.nl

Datum

Dinsdag avond 25 mei

Tijd

19:30 - 20:45 uur

Deelnemers

Maximaal 20

Prijs

€ 5,- 

© 2020 Gelucsmomenten