Ademsessie &  reading

Dinsdag 20 april van 19:15 - 21:15 uur

Ademsessie door ademcoach Jacomijn Kruisbrink  &  reading door Nicoline Roozen van het zesde zintuig. Niet voor niets. Wel gratis :-)

Van 20:00 - 21:15 uur zal Nicoline Roozen  (het zesde zintuig - www.kompassie.eu) een aantal mensen uit het - online - publiek een mini reading geven. Een mooie manier om kennis te maken met deze levens'tool’.
Uiteraard read Nicoline alleen de mensen die dat graag willen. Je hoeft geen concrete vraag te hebben, maar dat mag wel :-)

Hoe werkt een reading?
Tijdens een reading maak ik contact met jouw energie. Daar stel ik vragen aan en ik krijg de antwoorden binnen in de vorm van beelden en in de vorm van informatie. Ik geef de betekenis van de beelden en de informatie door aan jou.

Wat heb ik aan een reading?
Een reading geeft je meer inzicht in wat er speelt in je leven. Je bewustzijn over jezelf en je leven groeit  op een wezenlijke manier. Dat inzicht kun je gebruiken in je leven en de keuzes die je maakt. De inzichten helpen je om je leven te accepteren zoals het is.
Voorafgaand aan de readings van Nicoline worden we van 19:15 - 19:45 getrakteerd op een ademsessie van Jacomijn Kruisbrink ademcoach www.jacomijnkruisbrink.nl. Ontdek de ruimte, rust en vrijheid die in onze adem verscholen ligt.

Hopelijk is je interesse voor beide events gewekt ;-)
Aanmelden kan via onderstaande link. De link kun je gebruiken op beide data.

We zien je graag!

Datum

Dinsdag 20 april

Tijd

19:15 - 21:15 uur

Deelnemers

Maximaal 20

Prijs

Gratis

© 2020 Gelucsmomenten