5 lessen Chi Neng Qigong met Arianne de Zwart

Dinsdag 12 januari van 20.00 - 21.15 uur

Heb je ook zo genoten van de workshop die Arianne op de we treat verzorgde? Dan wil je dit gelucsmoment niet missen! En als je er niet bij was, dan mág je dit niet missen! 

Chi Neng Qigong; van oorsprong een medische, chinese bewegingsleer

We leven in een interessante en uitdagende tijd. En wat je er ook van vindt en hoe je er ook mee omgaat, het heeft invloed op je hele systeem. De een voelt zich wat vaker emotioneel of mentaal uit balans, een ander ervaart wellicht fysieke klachten die maar niet overgaan. Je kunt te maken hebben met een ziekteproces of met mensen uit je directe omgeving die ziek zijn. 

Deze manier van bewegen ondersteunt je om bij jezelf te blijven. In vertrouwen en in rust te blijven, of juist de mogelijkheid te krijgen om hier weer naar terug te keren. Je hoofd wordt stiller, je lichaam soepeler en je hart mag zich weer helemaal openen voor het mooie wat het leven je ook biedt. 

Gedurende de cursus van 5 lessen krijg je een cycli van bewegingen aangeleerd die je na deze cursus zelf thuis kunt uitvoeren. Als je dit dagelijks doet, ook al is het maar tien minuten, zul je heel snel merken wat een verschil dit kan maken in de manier waarop je in de wereld staat. 

Ben je er ook bij? 

Cyclus van 5 lessen: dinsdag 05, 12, 19, 26 januari en 02 februari 2021 20:00 - 21:15 uur voor € 50,-

Meer over Arianne :
W: www.ariannedezwart.nl
F: www.facebook.com/livinginthisworld.nl

Datum

Dinsdag 12 januari 2021

Tijd

20.00 - 21.15 uur

Deelnemers

Maximaal 20

Prijs

€ 50,- voor 5 lessen

© 2020 Gelucsmomenten